Tag: acitvision blizzard

Vanguard është Call Of Duty më i keq që është lançuar në 14 vjet
Sipas statistikave të shitjeve nga java e lançimit, Call Of Duty: Vanguard ka dalë nga portat në krahasim me paraardhësit e tij. Gamesindustry.biz grumbulloi të dhënat e shitjeve të lojës për javën që përfundoi më 6 nëntor 2021, dhe megjithëse…
World of Warcraft feston 17-vjetorin me evente dhe shpërblime
World of Warcraft po mbush 17 vjet këtë vit dhe Blizzard po feston me shpërblime të reja si pjesë e një eventi të veçantë përvjetorin. Siç detajohet nga Blizzard, duke filluar nga 15 nëntori dhe duke zgjatur më 6 dhjetor,…
Kombinimet më të mira për secilin class në Diablo 2 | GUIDE
Ka shtatë klasa që mund të luhen në Diablo 2: Resurrected dhe ofron stile fleksibël të lojës. Ndërsa rriteni, duhet të zgjidhni aftësitë. Në varësi të talenteve që zgjidhni, mund të keni përvoja krejtësisht të ndryshme me secilën klasë. Ky…
Blizzard po punon në më shumë lojëra se thjesht Diablo 4 dhe Overwatch 2
Blizzard po kalon një periudhë tranzicioni tani afër. Diablo IV dhe Overwatch 2 u njoftuan në BlizzCon 2019, por të dy lojërat duket se po përparojnë ngadalë dhe kohët e fundit një vërshim i krijuesve të rangut të lartë të…
Zbulohet zyrtarisht logo dhe prize pool i Call of Duty League
Zbulohet zyrtarisht kampionati zyrtar i Call of Duty Activision Blizzard ka zbuluar zyrtarisht, emrin, logon, sistemin dhe çmimet e kampionatit të ri të Call of Duty. Call of Duty League është emri zyrtar dhe siç mund ta dinë shumica prej…