Tag: Acer

Acer njofton 3 monitorë të rinj Predator
Acer ka prezantuar së fundmi tre monitor të rinj gaming nga seria e saj Predator. Monitorët e rinj do të jenë Predator X38 S, Predator X28 dhe Predator CG437K S ku secili do të ofrojë veçori të veçanta dhe të…
Acer zbulon monitorin e tyre të ri Predator X25 360Hz
Jo se na duhet, po kush nuk do të donte ta kishte një? Gjatë segmentit të gaming në stream-in [email protected] 2020, Acer zbuloi produktet e reja Predator, ku përfshihen një desktop dhe laptop, një pije energjike e quajtur Predator Shot…
Predator Thronos Air: Karrikja $14,000 e Acer që nuk e blini dot
Vitin e shkuar Acer zbuloi karriken Thronos në IFA dhe këtë vit ka ardhur sërish me një version të ngjashëm, por më të përballueshëm për xhepat tuaj. Predator Thronos Air është e dizenjuar që të jetë më ekonomike se origjinalja…