fbpx
Call of Duty 2020 do të jetë Black Ops, por ka probleme në zhvillim
Call of Duty i ardhshëm po zhvillohet nga Treyarch Call of Duty i 2020 do të jetë Black Ops dhe po zhvillohet nga Treyarch, pasi Sledgehammer Games u hoq pjesërisht nga detyra. Duket se loja gjithashtu po has probleme me…