Tag: Zelnick

GTA 5 do të kushtojë $70 në PS5 dhe Series X
Grand Theft Auto V mund të kushtojë me premium të ri $ 69,99 MSRP për lojërat e gjeneratës së ardhshme të konsolës kur të dalë në nëntor. GTA V ka mbajtur një sasi të madhe të relevancës gjatë tetë viteve…