Tag: Yuta

Jujutsu Kaisen 0 bën debutimin zyrtar të Gojo
Jujutsu Kaisen po i argëton fansat këto ditë me mangën e saj, por anime nuk mund të mos përmendet. Puna po vazhdon në sezonin e dytë me ekuipazhin, dhe siç e dimë të gjithë, filmi i parë Jujutsu Kaisen është…
Kur do të dalë traileri i parë i Jujutsu Kaisen 0?
Jujutsu Kaisen është një nga animet më të shikuara këto ditë, dhe fansat mezi presin të shohin se çfarë do të sjellë filmi i saj i parë. Ashtu si Demon Slayer para tij, kjo përrallë e mbinatyrshme do të vazhdojë…