Editori i PewDiePie shpjegon përse ai nuk do të heqë kurrë dorë nga YouTube
Me pauzën që PewDiePie mori nga YouTube, editori i yllit suedez është shprehur se youtuber-i nuk do të heqë kurrë dorë nga platforma, pasi ai "është i varur pas saj." PewDiePie është youtuber-i më i madh i të gjithë platformës,…
PewDiePie merr një pushim nga YouTube për t’u qetësuar
Ai e kishte paralajmëruar këtë pushim më herët Seksioni gaming në YouTube do të duket ndryshe gjatë javëve të ardhshme, pasi PewDiePie më në fund ka vendosur të marrë një pushim. Mbreti i YouTube ka bërë video thuajse çdo ditë…
Valkyrae lë pas Twitch dhe shkon ekskluzivisht në YouTube
YouTube ka një lineup të mirë streaming për 2020-ën. Rachel “Valkyrae” Hofsetter nga 100 Thieves ka lënë pas Twitch për një marrëveshje ekskluziviteti me YouTube. Streamerja e njoftoi këtë ditën e djeshme. Valkyrae postoi një video teaser dje, që tregonte…