Sea of Thieves arrin një databazë prej 10 milion lojtarësh
Shumë prej jush parapëlqejnë lojërat me piratë atëherë Nuk pati një fillim të shkëlqyeshëm, por Sea of ​​Thieves, ka tunduar më shumë se 10 milion lojtarë për të eksploruar oqeanin e infektuar nga piratët dhe skeletët që kur u lançua.…
Grand Theft Auto V bashkohet me Xbox Game Pass
Xbox Game Pass po fillon në vitin 2020 me një zhurmë të madhe duke shtuar Grand Theft Auto V në formacionin e saj për konsolën e famshme. GTA V është loja e dytë më e shitur e të gjitha kohërave,…
Project xCloud do të jetë pjesë e Xbox Game Pass
Microsoft dha informacione të reja rreth shërbimit në X019. Siç premtoi, Microsoft ka publikuar disa informacione të reja për shërbimin e saj të ardhshëm të streaming, Project xCloud, si pjesë e eventint të Xbox X019, që mbajti në Londër. Për…