Tag: Wrath of the Lich King

World of Warcraft bën ndryshimin që pritej prej kohësh
Blizzard Entertainment ka bërë një ndryshim të madh në Wrath of the Lich King të World of Warcraft, dhe është ai që fansat e kanë kërkuar që nga publikimi i parë i zgjerimit. "School of Hard Knocks" achievement ka qenë…
Wrath of the Lich King Classic vjen në WoW këtë vit
Është zyrtare: Blizzard më në fund konfirmoi gjatë World of Warcraft: Dragonflight zbulon se zgjerimi i madh Wrath of the Lich King po vjen në World of Warcraft Classic. Zgjerimi Wrath of the Lich King shton klasën e re Death…