Tag: wordle

7 lojëra si Wordle që duhet ti provoni në 2022
Wordle mund të jetë loja më e njohur e enigmave e të gjitha kohërave, por cilat lojëra të tjera duhet të shikoni? Këtu janë shtatë lojëra si Wordle që duhet të provoni në 2022. Zhvilluar nga Josh Wardle, Wordle është…
Knotwords është loja e re rivale me Wordle
Wordle dhe shumë e shumë klone të tij kanë dominuar rutinën e përditshme të enigmës gjatë disa muajve të fundit. Por ka një pretendent të ri në arenën e përditshme të enigmës së fjalëve. Quhet Knotwords, krijuar nga Zach Gage…
Wordle | Loja më e fundit falas që po bëhet virale
Me siguri të gjithë keni dëgjuar për lojën më të fundit virale të quajtur Wordle. Por çfarë është në fakt Wordle dhe si u bë kjo lojë kaq popullore dhe virale. Çfarë është Wordle? Who else is playing #Wordle? Addicted.…