Tag: windows 11 upgrade

Skedat e File Explorer vijnë më në fund në Windows 11
File Explorer i Microsoft për Windows 11 më në fund ka funksionin e skedave që të gjithë e kemi pritur me përditësimin më të fundit të sistemit operativ, i disponueshëm për shkarkim tani nga menuja juaj e cilësimeve. Përveç skedave…
Tabs-at po vijnë në Windows 11 Explorer dhe do kursejnë RAM-in
Windows 11 ka nxjerrë të gjitha llojet e përditësimeve interesante që kur doli. Shumë prej tyre dalin së pari te serverët e testimit dhe kanë paraqitur të gjitha llojet e ndryshimeve që duam, si këto UI animation dhe HDR sliders.…
Windows 11 po përdoret më shumë nga Gaming PC se sa nga PC normal
Megjithëse Microsoft e konsideron Windows 11 përmirësimin "më smooth" që është trajtuar ndonjëherë, miratimi është shumë më i ngadalshëm se paraardhësi i tij pasi shumë preferojnë thjesht të përditësojnë Windows 10. E njëjta gjë është e vërtetë për prillin, pasi…