Rework-u i Volibear ka ardhur në League of Legends
Lojtarët gjithashtu mund të marrin edhe një skin falas Në Patch 10.11 të League of Legends, përveç ndryshimeve të shumta për ADC-të e lojës, ka ardhur gjithashtu edhe rework-u i Volibear. Ky ishte rework-u i dytë pas rework-ut të Fiddlesticks…
Riot zbulon më shumë mbi rework-un e Volibear në LoL
Zbulohet një pamje më e qartë e tij, si dhe animimi i E-së Riot i dha lojtarëve të League of Legends ditën e djeshme pamjen e parë të rework-ut të Volibear. Pasi ai dhe Fiddlesticks fituan votimet vitin e kaluar…
Zhvilluesit e Riot thonë se rework-u i Volibear është pranë
Volibear është thuajse gati për t'u luajtur Për fansat e Volibear në League of Legends, më në fund ka lajme të mira. Riot Games tha se rework-u i kampionit është në kohë dhe se ai është i balancuar. Zhvilluesit, megjithatë,…
Kushdo që ka Volibear në League of Legends do të marrë një skin falas
Skin-i falas i Volibear do të dhurohet pasi kampioni të bëhet rework Ryan "Reav3" Mireles, producenti kryesor i ekipit të kampionëve në League of Legends, na tregoi se çfarë pritet të vijë këtë vit për sa i përket kampionëve në lojë.…
Teaser-i i season 10 në League of Legends tregon rework-un e Volibear
Teaser-i i ri i Season 10 na tregon se çfarë duhet të presim nga League of Legends këtë vit Season 10 në League of Legends është fare pranë dhe zhvilluesi Riot ka disa lajme entuziazmuese për atë çka pritet të…
Zbulohet më shumë mbi Senna, Fiddlesticks dhe Volibear në LoL
Champion Roadmap-i i fundit zbulon më shumë mbi kampionët e rinj që do të vijnë në League of Legends Riot Games solli shumë lajmërime të reja në 10-vjetorin e League of Legends, duke na dhënë një ide më të mirë…
Volibear dhe Fiddlesticks janë fituesit e votimit për rework në LoL
Gara ishte shumë e afërt Fansat e League of Legends në mbarë botën patën mundësi të votonin më herët këtë muaj për kampionin të cilin ata dëshironin të bëhej rework në 2020. Tashmë, rezultatet janë publikuar dhe fituesit (në shumës)…