Tag: update v15.40

Skins dhe cosmetics të bërë leak në Fortnite update v15.40
Update v15.40 në Fortnite është tashmë këtu dhe pritet të sjellë bashkë me të sete të reja skinesh dhe cosmetics që lojtarët mund të kenë. Falë leaks tashmë kemi mundësi të shohim se çfarë do të jenë ato: SKINE TË…