Overwatch 2 konfirmoi lançimin në 2020 në një status në Twitter
Data e lëshimit të Overwatch 2 mund të jetë konfirmuar për vitin 2020 nga një status zyrtar në Twitter-in e PlayStation. Blizzard Entertainment njoftoi Overwatch 2 në BlizzCon 2019, duke konfirmuar lojën për PC dhe konsolë, por nuk kishte thënë…
Twitter zbulon streamer-at dhe lojërat më të suksesshme gjatë 2019
Twitter ka zbuluar statistikat e fundvitit për lojërat, duke zbuluar lojërat për të cilat u fol më shumë gjatë 2019, ekipet më të përfolura për Esports, personalitetet më të përfolur të lojërave, eventet më të përfolur të Esports, eventet më…