Tag: TV shows

Netflix lançon formacionin e plotë të filmave dhe shfaqjeve televizive të reja që vijnë këtë vjeshtë
Me ardhjen e shtatorit, Netflix sapo njoftoi formacionin e tij vjetor të Netflix & Chills, i cili përfshin seri të reja televizive dhe filma që fillojnë këtë muaj. Duke filluar nga, 15 Shtator, shërbimi i transmetimit do të lançojë filma…