Tag: turtle rock studios

Back 4 Blood Review
Back 4 Blood vjen nga zhvilluesit e lojërave Left 4 Dead dhe Evolve, Turtle Rock Studio, të cilët rikthehen kësaj here me lojën e tyre më të fundit. Back 4 Blood iu rikthen deri diku në lojën Left 4 Dead…
Trailer i fundit i Back 4 Blood sjell detaje të reja mbi lojën
Një trailer i ri na njeh me sistemin roguelite card-based të Back 4 Blood. Turtle Rock Studios u ngjit në skenë në Future Games Show me një trailer të ri për lojën e saj të ardhshme co-op zombie shooter Back 4 Blood. Videoja, të cilën mund ta shihni më poshtë, tregon gameplay-n e lojës. …