Tag: tryndamere

LoL Patch 12.6 | Rengar Rework, Hecarim dhe Tryndamere Nerf
Patch 12.6 ka ardhur më në fund në League of Legends duke sjellë ndryshime të mëdha në lojë. Por cilat janë këto ndryshime që kanë ardhur me këtë patch? Azir Azir ka qenë për një kohë të gjatë goxha i…
Katër kampionë do të bëhen update vizualisht në patch-in 9.12 të LoL
Të katër kampionët do të marrin efekte të reja për aftësitë e tyre. Katër kampionëve të League of Legends do t'iu jepet pak dashuri, sipas një postimi sot nga Riot Games në forumet e lojës. Amumu, Lulu, Tryndamere dhe Ziggs…