Tag: tobey maguire

Spider-Man i Tobey Maguire vihet re në promocionin e No Way Home
Një fans i Marvel është i bindur se e sheh Tobey Maguire Spider-Man në një pjesë të materialit zyrtar promovues për Spider-Man: No Way Home. Nëse është e vërtetë, kjo do të shënonte herën e parë që materiali i postuar…
Traileri brazilian i ‘Spider-Man: No Way Home’ konfirmon rikthimin e Spider-Men
Hype për Spider-Man: No Way Home po rritet në nivelet e supernovës dhe ky version brazilian i trailerit më të ri me sa duket tregon se Andrew Garfield dhe Tobey Macguire me të vërtetë po kthehen në rolet e tyre.…
Shihni trailerin e ri të Venom
Ndërsa kemi parë gjithnjë e më shumë përsëritje të personazheve nga librat comics të përshtatur në film dhe TV,  të gjithëve na është dashur të pranojmë se sa e rëndësishme është estetika për produktin përfundimtar. Çdo person Fandom Marvel mund…
A do të shohim Tobey Maguire dhe Andrew Garfield në Spider-Man 3?
Hedhja në skenë e Benedict Cumberbatch si Doctor Strange për "Spider-Man 3" me Tom Holland, ndezi plotësisht teori dhe thashetheme që Marvel Studios dhe Sony Pictures kanë zgjedhur të ecin në rrugën e "Spider-Verse". Ditët e fundit, megjithatë, kanë qarkulluar…