Tag: thorfinn

Njoftohet sezoni i dytë i Vinland Saga
Makoto Yukimura është manga që solli në botë serinë epike të vikingut, Vinland Saga, dhe me njoftimin se përshtatja anime do të kthehej me një sezon të dytë të zbuluar më herët sot, krijuesi i ekskluzivitetit ka ndarë mendimet e…