Tag: the Lord of The Rings Trailer

Lord Of The Rings: Gollum merr një gameplay trailer
Në romanet e Lord of the Rings, Gollum dikur ishte një Hobbit i quajtur Sméagol i cili dëshironte të ribashkohej me unazën e tij të preferuar magjike. Kjo i deshën vite të tëra, derisa u tha dhe u bë një…