Tag: the faerie queen

Mbretëresha e zanave vjen në Brawlhalla
Lufta në Brawlhalla është gati për të patur një luftë mbretërore. Kjo për shkak se Mbretëresha e Zanave Arcadia po i bashkohet luftës. Ajo mbërrin në Valhalla duke sjellë shtizën e saj dhe brumbullin e saj të madh të luftës…