Tag: stumble guys

Një imitim i Fall Guys zotëron iPhone charts me 18 milionë lojtarë
Në rast se e keni humbur, Fall Guys kohët e fundit doli pa pagesë dhe më shumë njerëz po e luajnë lojën se kurrë më parë. Brenda dy ditëve të para të rifillimit, Fall Guys grumbulloi mbi 20 milionë lojtarë…