Tag: straw hat

Krijuesi i One Piece tregon se seriali është në “Fazën Finale”
Krijuesi i One Piece Eiichiro Oda ka zbuluar se historia për mangën afatgjatë tani është në "fazën e saj përfundimtare". Me vendin ku arc i Wano Country ka marrë gjërat për Luffy dhe pjesën tjetër të piratëve të Straw Hat,…