Steam Remote Play është tashmë i disponueshëm në trajtë eksperimentale
Steam e ka ofruar stream-in brenda dyerve të shtëpisë prej kohësh tashmë. Epo tani përmes Steam Remote Play, do të bëni stream lojërat në çdo kompjuter që ka Steam të instaluar në të. Kjo për aq kohë sa lidhjet e…
Pas votimit të publikut, shpallen fituesit e Steam Awards 2018
Valve lajmëroi sot fituesin e çmimit të madh. Ditën e djeshme, Steam njoftoi fituesit e Steam Awards 2018, duke vlerësuar kështu lojrat dhe zhvilluesit, të cilët u votuan nga komuniteti i Steam. Këtë vit, në ceremoni ishin të përfshira 8 kategori…