DrLupo mblodhi mbi $2 milionë për St Jude gjatë stream-it të tij
Twitch dhuroi në fund plot $1 milionë Pas 24 orëve duke luajtur Fortnite dhe duke mbledhur fonde për bamirësi, DrLupo ia arriti qëllimit të tij për të mbledhur $2 milion për spitalin e fëmijëve St. Jude, falë një kontributi $1…
DrLupo do të mbledhë $2 milionë për bamirësi duke bërë stream
Ai do t'ia dhurojë paratë spitalit të fëmijëve St. Jude Një prej streamer-ave më të mëdhenj të Twitch ka planifikuar një event bamirësie gjigand këtë fundvit. Benjamin ‘DrLupo’ Lupo mblodhi $600,000 për St. Jude Children’s Research Hospital vitin e kaluar…