Space Engineers del nga Early Access dhe është falas për tre ditë
Gjithashtu do të ketë një ulje çmimi me $ 15.99 ($5 më pak) në Steam Space Engineers është një open world fantastiko-shkencore që ka qenë në Early Access të Steam për mbi pesë vite. Zhvilluesit njoftuan javën e kaluar se…