fbpx
Të gjitha cosmetics e Dark Legends Bundle janë bërë leak
Çfarë do të bënim pa dataminers. Dark Legends Bundle e Fortnite është zbuluar së fundmi, duke na dhënë një pamje më të mirë të të gjitha cosmetics që do të ketë të përfshira brenda saj. Dark Legends u bë leak…
Skinet e Halloween të Rainbow Six Siege janë bërë leak
Rainbow Six Siege është më leaky se kurrë në këto momente. Tani duket se është zbuluar seti i plotë i skineve për Halloween. Ende nuk kemi arritur në pikën kur dimë datën e lançimit të Ember Rise, por ka ardhur…
PUBG sjell skin-e të reja por për një kohë të limituar
Kanë kaluar dy vjet që nga publikimi i Horizon: Zero Dawn, dhe me këtë rast, Guerilla Games ka realizuar një bashkëpunim me PUBG Corporation për të sjellë Skin-et e tyre në PlayerUnknown Battleground në PS4. Këto Skin-e mund ti përdorni…
Urojini mirëseardhjen Harley Quinn dhe Joker në PUBG
PUBG dhe DC janë bashkuar për të sjellë Harley Quinn dhe The Joker në PlayerUnknown Battlegrounds, të paktën si skins. Versioni i kësaj dysheje vjen nga Suicide Squad. Deri në këtë pikë, PUBG ka njoftuar këtë dyshe si skins, siç…
Ja kur fillon Fortnitemares, eventi i Fortinte për këtë Halloween
Epic Games ka filluar të hedhë shenja drejt një eventi për Halloween në Fortnite, i titulluar Fortnitemares. Eventi do të nisë me 24 Tetor dhe do të zgjasë deri në 26 Nëntor. Ai na premton "spooky rewards" për sfidat e…
Overwatch Halloween Terror, këto janë skin-et e reja
Evenimenti më i fundit sezonal i Overwatch, Halloween Terror, rikthehet. Ai është tanimë live në PS4, Windows, PC dhe Xbox One, duke sjellë me të kthimin e Junkenstein’s Revenge dhe natyrisht një grup të ri skins që e bëjnë Overwatch-in…