Tag: shroud twitch

Shroud kthehet në CSGO por pendohet më vonë
Streamer-i i njohur Shroud u rikthye në terrenin e tij të vjetër të Counter-Strike: Global Offensive. Dhe ai nuk e pëlqeu shumë përvojën. Ai mblodhi një skuadër prej pesë lojtarësh për një seancë ndeshjesh. Si zakonisht, shroud foli për lojën…