Si të plotësoni sfidat e javës së 9 në Fortnite Season 4
Nëse akoma jeni duke çarë para me battle pass-in e Fortnite Season 4, jeni me fat pasi ka shumë sfida për javën e 9 me të cilat mund të merrni. Ato janë të strukturuara disi më ndryshe se sfidat e…
Si të plotësoni sfidat e javës së 7 në Fortnite
Jemi tashmë në javën e shtatë të sezonit të katërt në Fortnite, i cili erdhi me tematikën e Marvel. Kjo do të thotë që nuk ju mbetet edhe shumë kohë për të përfituar maksimumin e asaj çfarë battle pass-i ka…
Si të plotësoni sfidat e Wolverine në Season 4
Epic Games ka vendosur një set sfidash për Wolverine në Battle Pass-in e Fortnite Season 4. Ja se si mund t'i plotësoni ato. Këto sfida do të vijnë periodikisht përgjatë javëve. Kjo do të thotë që do të keni mjaftueshëm…
Këto janë sfidat e javës së 8 në Fortnite Chapter 2 Season 2
Epic Games ka vazhduar të update-ojë Fortnite, duke ju dhënë fansave gjëra të reja gjatë sezonit të dytë përgjatë hartës, ndërkohë që mban agjentët NPC në një rol shumë të rëndësishëm. Përveç faktit që ata mund të luftohen për mythical…
Këto janë sfidat e javës së 7 në Fortnite Chapter 2 Season 2
Këtë javë sfidat lidhen me Skye. Epic Games filloi javën e shtatë të sezonit të dytë me update v12.30 në Fortnite, që përfshinte Crash Pads dhe një çadër Kingsman për të ndihmuar lojtarët të shmangin fall damage në lojë. Sigurisht…