Riot hedh shenja drejt mid-set expansion në Teamfight Tactics
Ky mund të jetë mid-set expansion më i mirë deri më tani Galaksi, kampionë dhe Little Legends të reja do të vijnë në Teamfight Tactics Set 3 mid-set expansion sipas një njoftimi të Riot. Që prej lançimit të TFT Set…
Trailer-i i Teamfight Tactics Set 3 shpjegon klasat dhe Origins
Seti është fare afër Teamfight Tactics Galaxies do të jetë gjëja më e mirë që ka ndodhur në hapësirë që prej Star Wars. Riot zbuloi një trailer gameplay për setin e tretë të autobattler-it, i cili i prezanton fansat me…
Riot na jep pamjen e parë për Set 3 në Teamfight Tactics, Galaxies
Seti i ri në TFT pritet të vijë në mars Lojtarët e Teamfight Tactics më në fund kanë mundësi të prezantohen me setin e tretë, Galaxies. Dizenjuesi kryesor i TFT Mortdog, së bashku me Beernana, kanë folur më shumë mbi…
Teamfight Tactics zbulon datën e lançimit në mobile
Zhvilluesit gjithashtu hodhën shenja drejt Set 3 të lojës Sipas një update të ri nga zhvilluesit e Teamfight Tactics, autobattler-i i Riot Games pritet të vijë në mobile gjatë marsit. Në videon e fundit të publikuar, ekipi i zhvilluesëve thotë…