Leak-u i Fortnite jep më shumë prova që harta do të shkatërrohet
Zbulohet vendndodhja e eventit të Season 10 në Fortnite Duket se Epic Games më në fund do të shkatërrojë hartën e Fortnite dhe do të sjellë një të re, ose të paktën kështu sugjeron një leak i ri. Në Reddit,…