Tag: Satanin

Një sezon i dytë për The Devil is a Part-Timer pritet së shpejti
The Devil is a Part-Timer ka qenë larg publikut për disa vite. Për ata që nuk e dinë, komedia fantazi bëri hapin e saj në televizion që në vitin 2013 dhe ia doli mjaft mirë të pëlqehej nga fansat. Në…