Tag: sandman

Traileri brazilian i ‘Spider-Man: No Way Home’ konfirmon rikthimin e Spider-Men
Hype për Spider-Man: No Way Home po rritet në nivelet e supernovës dhe ky version brazilian i trailerit më të ri me sa duket tregon se Andrew Garfield dhe Tobey Macguire me të vërtetë po kthehen në rolet e tyre.…