Tag: RTX 3080 Ti

Gjithçka që dimë rreth Nvidia RTX 3080 Ti
Sipas leak të fundit që janë përhapur, Nvidia RTX 3080 Ti, kjo kartë grafike do të vijë së shpejti në treg dhe pritet që të ketë një çmim tepër të lirë. Sipas thashethemeve thuhet se RTX 3080 Ti do të…
GeForce RTX 3080 Ti e Nvidia po kushton mes $1300 dhe $2250 online
Kohët e fundit kartat grafike kanë qenë një problem i madh për gamers për shkak të çmimit të lartë të tyre. Së fundmi këto karta po kapim çmime tepër të larta dhe një ndër to është edhe 3080 Ti e…
Mungesa e Nvidia GeForce RTX 30 Series mund të vazhdojë deri vitin tjetër
Një raport i ri thotë se Seria 30 e kartave grafike të Nvidia do të mbetet në furnizim të kufizuar për disa kohë, madje edhe gjatë vitit 2021. Pavarësisht lançimit të kartave fillestare të Serisë 30 që nga shtatori i…
Nvidia RTX 3080 Ti do të dalë në treg në fund të gushtit?
Shumë nga eventet e ardhshme si E3 dhe GTC 2020 nuk do të ndodhin për shkak të COVID-19. Sidoqoftë, raporti i fundit sugjeron që Nvidia RTX 3080 Ti do të dalë në fund të gushtit. Lëshimi në fund të gushtit…