Tfue shpjegon pse Lightsabres në Fortnite ta shpifin
Si duket Tfue nuk është fort fans i madh i Star Wars. Shtimi i Lightsabres nga Star Wars në Fortnite Chapter 2 ka emocionuar shumë lojtarë, por duket se Tfue nuk beson se kjo armë është një opsion tepër i…
Fortnite shton tre skine të reja Star Wars: Rise of Skywalker
Koleksioni i Fortnite me Star Wars sa vjen dhe bëhet më i madh, me Epic Games që ka shtuar veshje të Rey, Finn dhe Sith Trooper, gjatë një njoftimi surprizë në 12 dhjetor. Përgjatë javëve të fundit Star Wars e…