Tag: Riders republic

Riders Republic është falas për të gjithë për një javë
Në rast se nuk arritët që të provonit Riders Republic gjatë kohës që ishte falas, tani është mundësia juaj për të luajtur lojën falas për plot një javë. Riders Republic është loja më e fundit extreme sports nga Ubisoft e…
Riders Republic do të jetë falas një ditë para lançimit në PC
Ju keni një shans tjetër për të parë Riders Republic para fillimit nëse planifikoni të luani në PC. Lojë sportive ekstreme e open world do të jetë e disponueshme në PC për të luajtur falas për 24 orë duke filluar…
Ubisoft ka zbuluar planet e saj për Riders Republic
Riders Republic është afër datës së lançimit dhe së fundmi Ubisoft ka zbuluar planet e saj rreth kësaj loje duke përfshirë sezone të rinj, mode multiplayer dhe më shumë. Riders Republic Year 1 do të nis gjatë ditës së parë…
Riders Republic Beta Preview
Keni dëshirë që të përjetoni sporte ekstreme si zbritja e malit me biçikletë ose ski, fluturimi me glide dhe më shumë por nuk mundeni? Atëherë loja më e fundit nga Ubisoft, Riders Republic është loja e duhur për ju. Fatmirësisht…
Ju mund të provoni Riders Republic të Ubisoft më vonë këtë muaj
"Lojë mass multiplayer outdoor extreme sports" të Ubisoft, Riders Republic do të fillojë beta-n e saj të shpallur më parë këtë muaj më 23 gusht. Riders Republic është diçka si një pasardhëse për sportet dimërore Steep, por ndërsa ajo lojë…
Riders Republic e Ubisoft po vjen në Shtator
Që prej prezantimit për herë të parë gjatë Ubisoft Forward, Riders Republic u pëlqye shumë nga fansat dhe më në fund gjatë Ubisoft Forward të fundit kemi një datë lançimi. Nëpërmjet një trailer, Ubisoft na tregon sportet ekstreme të cilat…
Detaje nga brenda Ubisoft për Skull & Bones dhe më shumë
Një burim i brendshëm i Ubisoft i cili ka kërkuar të mos identifikohet, ka folur rreth procesit të Skull & Bones, Riders Republic dhe detaje të lojërave të tjera që priten. Skull & Bones Sipas burimit të njohur nga brënda…