fbpx
Update i Wukong do të vijë në League of Legends përpara 2020
Rework-u i Wukong pritet të vijë së shpejti në PBE Me preseason në League of Legends që tashmë është shumë afër, Riot Games ka vendosur të hedhë sytë sërish nga rework-u i Wukong dhe ka plane ta lançojë atë në…
Zbulohen aftësitë e reja të Pantheon në League of Legends
Numri i no-skill champs sa vjen e pakësohet Riot Games tashmë ka zbuluar plotësisht rework-un e Pantheon në League of Legends, një kampion të cilit i pëlqen lufta dhe tashmë ka dhe aftësi të reja. Në trailer-in më të ri…
Volibear dhe Fiddlesticks janë fituesit e votimit për rework në LoL
Gara ishte shumë e afërt Fansat e League of Legends në mbarë botën patën mundësi të votonin më herët këtë muaj për kampionin të cilin ata dëshironin të bëhej rework në 2020. Tashmë, rezultatet janë publikuar dhe fituesit (në shumës)…
Riot Games detajon ndryshime të tjera për Wukong në PBE
Do të keni kohë 3 javë t'i testoni Andrei “Meddler” van Roon, drejtori i dizajnit të Riot Games ka zbuluar ndryshime të tjera për aftësitë e reja të Wukong në një postim të ri në forumet e lojës. Këto ndryshime…
Votoni se cili kampion duhet të bëhet rework në League of Legends
Një prej 5 kampionëve do të zgjidhet nga ne për t'u bërë rework Riot Games, zhvilluesi i League of Legends, po ju jep mundësinë lojtarëve të votojnë se cilin prej personazheve të lojës duan që të update-ohet. Në një njoftim…
Hartat e PUBG do të përmirësohen duke nisur nga Erangel
PUBG Corp konfirmon zërat se hartat e battle royale-s do të ndryshojnë Pas konfirmimit se PUBG Corp do të përmirësojë hartat e battle royale duke nisur me Erangel, dataminer-s arritën të zbulonin pamjet e para të hartës në serverat e…