fbpx
SON:Prezantohet trailer-i i fundit së bashku me lajme te reja
Publikimi i SON mund të shtyhet. Por RedG Studios hedhin poshtë zërat dhe planifikojnë ta publikojnë lojën brenda 2019. Për momentin, nuk ka një datë të re publikimi. Por kompania RedG ka prezantuar një trailer të ri të lojës i…