Motorola Razr do të vonohet për shkak të kërkesave të shumta
Nuk do të ketë më pre-orders për 2019 Pre-orders për smartphone-in e ri të palosshëm Motorla Razr priteshin të fillonin në 26 dhjetor. Megjithatë, kjo gjë nuk është më e mundur, pasi kompania ka zbuluar se pre-orders dhe lançimi i…