Pyke kalon Yasuo dhe bëhet kampioni më i bërë ban në League of Legends
A duhet të bëhet nerf Pyke? Pyke është tashmë kampioni më i bërë ban në League of Legends në të gjithë ranket, sipas faqes së statistikave OP.GG. Në këto momente, Pyke ka një ban rate prej 65.11% sipas faqes, ndërkohë…