Pump Shotgun është ndryshuar fshehurazi në Season 2 të Fortnite
Pump Shotguns janë armë tmerrësisht të ndryshueshme. Ti ke mundësinë që të gjuash dike në një moment dhe të zhgënjehesh plotësisht me të herës tjetër që qëllon. Kjo është diçka me të cilën lojtarët e Fortnite kanë filluar të mësohen,…
Ninja acarohet mbi vdekjen me pump shotgun – “A është e ligjshme kjo?”
Tyler 'Ninja' Blevins nuk mund t'i besonte syve pasi u vra nga një pump shotgun në Fortnite Battle Royale, duke i hequr atij 144 HP me një goditje të vetme. Është e dokumentuar që 'pump shotguns' janë dobësuar mjaft në…
Tfue zbulon një tjetër bug serioz në Fortnite
Turner ‘Tfue’ Tenney, si gjithë të tjerët, ka zbuluar një bug në Fortnite Chapter 2, që ka impakt shumë negativ në mekanikat e lojës. Kur i bën update një loje të madhe, e merr në konsideratë faktin që ajo do…
Pump Shotgun është bërë unvault në update-in e ri të Fortnite
Ky update ishte gjigand për armët dhe items. Sot në mëngjes, Epic Games solli një Content Update për Fortnite: Battle Royale. Me këtë update, katër items dhe armë janë bërë vault, katër të tjera unvault dhe tetë janë modifikuar. Ky…