Bio Ware po punon shumë për të ndrequr Public Demon e Anthem
Demoja VIP e Anthem ka mbaruar tashmë dhe ka lënë shumë njerëz me mendime të përziera. Padyshim që ka potencial në këtë punim të BioWare, por problemet e pafundme teknike kanë ulur pak ritmin e këtij hype-i. Zhvilluesi thotë se…