Tag: pt

PT do të vijë në PS5 me anë të backwards compatibility
PT e Hideo Kojima do të bëjë kërcimin nga PS4 në PS5 përmes backwards compatibility, që do të thotë se është e sigurt për një gjeneratë tjetër të konsolave. Lajmi u zbulua për herë të parë gjatë fundjavës nga Eurogamer.…
Lojtari i PT del nga shtëpia në lojë dhe eksploron hartën e plotë të Silent Hill
Fundi i Kojima Productions nën drejtimin e Konami është ende diçka që shumica prej nesh nuk e kanë kapërcyer, sado që Kojima Productions në vetëvete ka sjellë së fundmi Death Stranding. E dimë se Silent Hills e Kojima nuk ka…
Video-loja Unreal PT ringjallet për ta nisur 2019-ën tuaj si duhet
Totalisht falas dhe madje mund të luhet dhe në VR. Zhdukja e P.T. nga PlayStation Store është një nga tragjeditë e mëdha të historisë së lojrave, por GameON-sat nuk dorëzohen lehtë. Unreal PT është 'remake'-u më e fundit e eksperimentit…
Ky version në PC i PTs është shumë i afërt me origjinalin

Një remake i ri në PC i PT po qarkullon i cili i kap mjaft mirë aspektet e lojës origjinale.  E realizuar nga Artur Łączkowski dhe e publikuar në itch.io, ndonëse nuk është një imitim ekzakt i demos së Konamit, është…