Predator Thronos Air: Karrikja $14,000 e Acer që nuk e blini dot
Vitin e shkuar Acer zbuloi karriken Thronos në IFA dhe këtë vit ka ardhur sërish me një version të ngjashëm, por më të përballueshëm për xhepat tuaj. Predator Thronos Air është e dizenjuar që të jetë më ekonomike se origjinalja…