Activision merr masa për pre-orders e anulluara të Modern Warfare
Një numër i konsiderueshëm lojtarësh mendohet të kenë anulluar pre-orders-at e Modern Warfare gjatë javës së shkuar dhe kjo gjë ka tërhequr vëmendjen e publisher-it të lojës. Përgjatë fundjavës një leak deklaroi se Activision dhe Infinity Ward kanë mbajtur një…
PlayStation Store tashmë ofron rimbursime në pre-orders dhe lojëra defektoze
Bleriet në PSN sapo u bën më pak të komplikuara. Sony Interactive Entertainment ka update-uar politikën e rimbursimeve në PlayStation Store këtë javë, duke iu dhënë klientëve opsionin e rimbursimin në pre-orders dhe në përmbajtie që klasifikohet si defektoze. Sipas…