Shoot the Ship dhe Shipment 24/7 rikthehen në CoD: Modern Warfare
Një playlist e re në Call of Duty: Modern Warfare është tashmë live, duke rikthyer disa playlista të vjetra shumë popullore. Lojtarët gjithashtu mund të shijojnë Blood Money Quads dhe Warzone Rumple në battle royale mode të Call of Duty.…
Leaks të Warzone zbulojnë playlist-at e reja të mundshme që do të vijnë
Warzone dhe Modern Warfare do të marrin  përmbajtje të re të madhe, siç është bërë e ditur nga përdoruesi i Twitter, ModernWarzone Pas disa javësh drama që rrethojnë heqjen e Infinity Ward dhe shtimin e playlist-ave të reja të Warzone,…