Gjithçka që duhet të dini mbi lançimin e Planetside Arena
Planetside Arena vjen në janar me battle royale deri në 500 veta Daybreak Games ka njoftuar Planetside Arena. Loja vendoset në universin e Planetside dhe do të lançohet me Battle Royale dhe Massive Clash mode. Ky shooter i llojit fantastiko-shkencor…