Lançimi i Pixel 4 nga Google do të mbahet në tetor
Jemi të lumtur që Google më në fund solli një teaser të Pixel 4, duke na dhënë të gjithëve një ide më të mirë rreth dizajnit që do të ketë. Tani kompania ka zbuluar dhe se kur do ta mbajë…