Tag: pets

Top 5 pets në Free Fire për shkurtin e 2021
Free Fire e Garena është një nga lojërat mobile më të pëlqyera të momentit. Loja përbëhet nga disa personazhe, ku secili prej tyre ka aftësite e tij unike në lojë. Në mënyrë të ngjashme loja sjell edhe pets, dhe ato…