Sa i madh ishte Fortnite dhe Gaming në 2019-ën në Shqipëri? – Analizë
Si krahasohet Fortnite me lojërat e tjera në Search Engine Shqiptar? A tërheq më shumë vëmendje Fortnite & Gaming në krahasim me vipat shqiptarë si Noizy, Ermal Mamaqi, Edi Rama, Dua Lipa, Rita Ora, etj? Një vit tjetër ka kaluar,…