Tag: pc mod

Tashmë keni makina fluturuese në Cyberpunk 2077
Kur Cyberpunk 2077 u lançua në vitin 2020, ndoshta nuk ishte loja siç e prisnin shumë prej nesh. Për ta thënë më butë, Night City nuk ishte saktësisht metropoli i fantashkencës që na ishte premtuar. Një mori me bugs që…
Dikush i ka hequr mjekrën Kratos të God of War dhe duket tmerr
God of War është më në fund në PC, dhe është versioni më i mirë i një loje tashmë fantastike. Loja është sigurisht një reboot e një serie tashmë ekzistuese, dhe pjesë e kësaj është se në lojërat më të…